De All-In-One Toolbox is een mooie Android-app die vol zit met handige tools. Er zijn er 17 in totaal. Je kunt de app onder meer gebruiken voor het vrijmaken van geheugen en beheren van apps. Doel is dat je hiermee de prestaties van je toestel kunt optimaliseren, al kan Android goed zonder.

De All-In-One Toolbox is een app vol met snufjes waar de gemiddelde Android-gebruiker dol op is. De tools vind je terug onder handige tabjes genaamd Info, Process en Tools. Onder Info vind je statistieken over het systeem, zoals het geheugengebruik en de status van de accu (laadniveau en temperatuur). Met de knop Quick Boost kun je snel wat geheugenruimte vrij maken. Het tabje Process laat actieve processen zien met de mogelijkheid deze te 'killen’, al is dat (zeker bij recente Android-versies) niet echt nodig. Onder het tabblad Tools vind je de meeste handige functies, die weer zijn onderverdeeld in de rubrieken System Cleaner, SDCard Manager, Package Manager en Startup Mananger.

System Cleaner bevat tools om gegevens die niet meer nodig zijn te wissen, zoals oude installatiebestanden (.apk), bepaalde sms'jes of de browsergeschiedenis. Onder SDCard Manager vind je een mogelijkheid om apps te verplaatsen naar de geheugenkaart (al heeft Android ook standaard zo'n functie). Verder is er een bestandsbeheerder om door de mappen op je geheugenkaart te bladeren. Package Manager bevat onder meer een Batch Uninstall waarmee je in één handeling apps kunt selecteren en verwijderen. Startup Manager heeft onder meer een optie om te voorkomen dat apps automatisch worden geladen bij het opstarten, handig voor bijvoorbeeld launchers die je niet meer gebruikt. De gebruikersinterface ziet er heel netjes uit, en de app is bovendien gratis.

Schermbeelden

Specificaties

 • All-In-One Toolbox v3.8.1 voor Android (gratis)  

  Vereist: Android 2.0 of nieuwer
  Uitgever: IMOBLIFE INC.
  Laatste update: 23-09-2013
  Grootte: 2,09 MB
  Gebruikersscore: 4,6/5 sterren (19599 stemmen)

Gerelateerde artikelen